infoonmukodokft.hu

Tel.: +36 (20) 397-7607

infoonmukodokft.hu • Tel.: +36 (20) 397-7607

A társaság

Alkotóműhelye vagyunk

az elektromos rendszerek,

az automatizálás hétköznapi és

rendkívüli megoldásainak

Energiatakarékos világítások

A hagyományos izzók a működés során nagyrészt hőt termelnek és viszonylag kis mértékben hasznosítják a villamos energiát fény előállítására. Az energiatakarékos világítástechnikában viszont már léteznek olyan fényforrások, melyek a befektetett energiát szinte teljes mértékben fénnyé alakítják át.
  1. A LED-es fényforrások 70-90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók, és jóval hosszabb élettartamúak.
  2. Az új, digitálisan vezérelt, elektróda nélküli indukciós fényforrások pedig szintén alacsony energiafelhasználásúak, kiemelkedő hatékonysággal alakítják át hő helyett az energiát fénnyé. Élettartamuk egyedülálló (100. 000 üzemóra). Fényüket kiváló vibrációmentes fényminőség jellemzi. A hatékony teljesítményfelhasználás kevesebb CO2 emissziót eredményez, s kisebb hőtermelést okoz. A fényforrás által kibocsátott és egyenletesen terített lágy fény nem terheli a szemet, így magas komfortérzetet biztosít.
„Elhivatottságot érzünk a fenntartható környezet és a gazdaságos megoldások megteremtésében.” Ennek mentén külön stratégiai fontosságú tevékenységünk olyan energiatakarékos megoldások alkalmazása, amely igazi áttörést eredményez az energiamegtakarítás terén mind az ipar, mind a lakosság körében. Vállaljuk épületek (lakások, irodák), építmények teljes beltéri és kültéri világításának korszerűsítését. Komplex megtakarítási programunk: Tanácsadás + tervezés + kivitelezés.