infoonmukodokft.hu

Tel.: +36 (20) 397-7607

infoonmukodokft.hu • Tel.: +36 (20) 397-7607

A társaság

Alkotóműhelye vagyunk

az elektromos rendszerek,

az automatizálás hétköznapi és

rendkívüli megoldásainak

A társaság

Társaságunkat több mint 20 éves partneri kapcsolatra alapozva 2008-ban hozta létre a cég két jelenlegi ügyvezetője: Misa József automatizálási mérnök és Pusztai Sándor érintésvédelem-szabványossági felülvizsgáló és villanyszerelő-mester.  Alapító tagjaink azzal a küldetéssel indultak el a közös úton, hogy a tervezőasztaltól, a beszerzésen keresztül, a kivitelezés utolsó fázisáig egy kézbe és ezzel egy felügyelet alá helyezzék szolgáltatásainkat. Cégünk eredményességére garancia a legszélesebb körű szakmai gyakorlat és az évtizedek óta rendszeresen megbízást adó stabil ügyfélkör. 

Vállalatunk partnerei közül kiemelkedik az az ipari megbízói kör, amely pontos ”tisztatér” automatikát és villamos rendszert igényel.   Ezen a területen az elektromos rendszer legkisebb tévedése sem engedhető meg, itt az automatika a legszűkebb paramétereket is a legnagyobb biztonsággal kell, hogy vezérelje.

Az Önműködő Kft. lakossági üzletága, ipari tapasztalataink birtokában, a legmodernebb elektromos- és épületfelügyeleti rendszerek tervezését, kivitelezését kínálja megbízóink számára.

Cégünk a felkéréseket az egész ország területéről fogadja, érkezzenek azok ipari vagy lakossági oldalról. A több alkalomra szóló, rendszeres megbízásokat cégünk külön karbantartási program keretei között teljesíti.  Az ilyen megállapodások időben elsőbbséget élveznek. Társaságunk szakemberei teljes körű tanácsadással állnak rendelkezésre, legyenek azok ipari vagy lakossági felkérések.

Cégünk minőségi eszközparkja, szakembereink évtizedes tapasztalataira épülő, ugyanakkor a legújabb technológiákat alkalmazó szakmai tudása, kreatív ötletei, kutatásai, fejlesztései és lelkesedése teszi az Önműködő Kft-t igazán modern és innovatív vállalattá.

Az Önműködő Kft. tevékenységi köre balra a „Szolgáltatások”  alatt részletesen megtekinthető. Ha kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 (20) 397-7607-es telefonszámon.

„Semmi sem inspirálóbb, mint megtalálni a legoptimálisabb megoldást egy adott automatizálási feladatban.”

Misa József

„Mindig és mindenekelőtt szem előtt tartom megbízóim biztonságát.”

Pusztai Sándor

Küldetésünk: Megtalálni, a legpontosabban szolgálatba állítani és önműködővé tenni egy adott ipari rendszer vagy berendezés technológiáját az automatizálás és az ipar bármely területén, legyen az egy folyamat, egy építmény vagy egy szűkebb környezet.

Elhivatottságot érzünk a fenntartható környezet és a gazdaságos megoldások megteremtésében.